Wifi Free
Watch video
Reserves
Veure i fer

Veure i fer

Els pobles situats a la Serra de Tramuntana es caracteritzen per la tranquil·litat que es respiren, lluny de les aglomeracions i la vida enfeinada de a ciutat. Encara que Valldemossa seigui una localitat petita tenim diverses opcions a la nostra disposició per a passar una estada molt agradable qualsevol època de l’any.

COMPRES

Podem anar de compres a les botigues que hi ha a l’Avinguda de Palma o al carrer Blanquerna, que és la principal del poble. Si el que cercam són objectes d’alta qualitat hi ha diverses joieries i botigues de roba molt recomanables.

P1000062

Si ja he anat un poc de compres i el que ens fa ganes és fer alguna excursió, podem triar entre diverses rutes. Per les muntanyes de la serra de Tramuntana existeixen diversos itineraris per a poder practicar el senderisme, ua de les més recomanables és la de Son Moragues que du fins al cim del Teix. També són molts els que prefereixen fer escalada a les parets de diferents dificultats que hi ha properes al poble. Podem destacar les de l’Estret i les de la carretera del Port. Per als amants del ciclisme, la zona de la Tramuntana és una de les habituals per a la pràctica d’aquest esport i és molt freqüent veure grups de cicloturistes pedalejant per Valldemossa.

corredorcartoixa

Un dels majors atractius que ens ofereix Valldemossa són els seus museus, centres culturals i la visita d’alguns dels seus elements patrimonials. Segons l’època de l’any, podem estar atents als esdeveniments o exposicions que es duen a terme a Valldemossa. En la secció d’esdeveniments hi ha informació actualitzada perquè no et perdis el més recomanable.

capuchino

Per als moments d’oci, podem anar a prendre qualque cosa a alguna de les cafeteries d’ambient agradable i tranquil que hi ha al poble. La vida nocturna és molt reduïda, encara que s’anima bastant a l’estiu. Podem trobar llocs com Es Roquissar, Insieme, s’Olivera, Costa Nord o el Mirador de Sa Foradada.

També hi ha disponible un camp de futbol de gespa artificial i un parc infantil públic.