Wifi Free
Watch video
Reserves
Valldemossa

Valldemossa

Valldemossa és una vila i municipi situat a la costa nord-oest de l’illa de Mallorca (Espanya), a la serra de Tramuntana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 2011 en la categoria de Paisatge Cultural.

Els Cairats 15-11-2015 004

Valldemossa és una petita perla del mediterrani, ben coneguda per la seva bellesa natural, la seva història i la dels seus il·lustres visitants i residents, com Ramon Llull, Chopin, George Sand, l’arxiduc Lluís Salvador d’Àustria, Rubén Darío o Michael Douglas. Una visita obligada a tan sol 18 km de la capital de Palma que no pots deixar passar.

Micheal-Douglas_Personal_1

És  una vall fèrtil poblada d’oliveres, ametllers, garrovers, així com d’una gran varietat de fruiters. La seva ubicació elevada i pròxima al mediterrani (435 metres sobre el nivell de la mar), afavoreix que la vall es mantingui fresca i agradable durant gran part de l’any; en ple hivern, no sorprenen les nevades. És, a més, el punt de partida de la majoria d’excursions de senderisme que es practiquen a la Serra de Tramuntana. Hi ha autobusos al llarg de l’any que passen per Valldemossa i la vila és suficientement petita per recórrer-la caminant.

JDG_1342

El municipi té el seu propi port de mar a 7 km de distància del nucli urbà, anomenat Port de Valldemossa, freqüentat pels veïnats, que l’anomenen “Sa Marina”.

11852593

Amb una població de 2.032 habitants (2015), la seva principal font d’ingressos és el turisme i les vivendes residencials, i disposa d’importants atraccions turístiques, així com una àmplia oferta cultural, comercial i gastronòmica.

106224

El 28 de juliol se celebren les festes de La Beata, en honor a Santa Catalina Thomàs, nascuda a Valldemossa el 1531 i beatificada i canonitzada pel Papa Pius VI. I el 24 d’agost, les festes de Sant Bartomeu, patró del poble.