Wifi Free
Watch video
Reserves
SA MARINA, EL NOSTRE PORT DE MAR

SA MARINA, EL NOSTRE PORT DE MAR

Sortint de Valldemossa i seguint la carretera MA-1130 direcció Esporles i Andratx, deixant enrere la finca de Son Moragues i el desviament a Deià, trobaràs, a 500 metres, la carretera que du fins al port de Valldemossa.

samarina2

Passaràs abans per les finques de Son Mas i es Pla del Rei, fins a trobar en el seu punt més alt el mirador del Portalet. Des d’allà podem obtenir una visió panoràmica inigualable d’aquella mar Mediterrània que tot ho atrapa i ho embolica tot amb les seves pampallugues multicolors, amb les seves espectaculars sortides del sol i enlluernadores postes. Des d’aquest lloc també podràs veure la torre d’estil àrab del Puig de sa Moneda i la cascada del Raig de Teules que es forma quan plou en abundància. Al fons, a baix, a ambdós costats del torrent, trobaràs un petit port de pescadors i estiuejants amb boniques casetes de pedra disseminades.

3a056b6d9af35445e14355bcd6f2e601

Descendim amb precaució per una carretera secundària i estreta, MA-1131, de baixada serpentejant, però amb unes vistes inigualables sobre el mar. Un cop a baix, pots aparcar a l’esplanada del port. És el lloc d’estiueig per excel·lència dels valldemossins. Passejant, et trobaràs entre casetes de pescadors, en un ambient tranquil i familiar on, a més, podrà delectar-te amb les seves petites i acollidores platges de pedretes. Si ho desitges, pots nedar tranquil·lament en aigües obertes, transparents i cristal·lines. Al restaurant del port pot degustar peix fresc, la cèlebre gamba i llagosta de la zona, així com gustoses paelles.

Les festes patronals se celebren el 15 d’agost, festivitat de la Mare de Déu.