Wifi Free
Watch video
Reserves
Presentació de la marca Visitvalldemossa a Costa Nord

Presentació de la marca Visitvalldemossa a Costa Nord

Divendres dia 1 de juliol, l’Ajuntament de Valldemossa va presentar el seu projecte turístic Visitvalldemossa, una decidida aposta per desenvolupar un model turístic “desestacionalitzat, equilibrat i de qualitat”. L’acte es va celebrar al centre cultural Costa Nord i va comptar amb l’assistència d’un nombrós públic i de representants del Govern i del Consell de Mallorca, a més de diverses personalitats del món polític, turístic i empresarial de l’illa.

presentaciovisitvalldemossa

Durant la presentació hi va haver diverses intervencions. La primera la va realitzar el director del Museu Municipal de Valldemossa, Joan Oliver “Maneu” que va fer un recorregut per l’atractiu cultural del municipi, remuntant-se a Ramon Llull i la inspiració que el poble ha suposat històricament per als creadors plàstics, especialment els modernistes, que va tenir com a conseqüència “una explosió d’emocions davant el paisatge de la Serra”. Maneu va demanar a les autoritats “el foment del turisme cultural i selectiu” i que impulsin polítiques que coordinin la riquesa cultural i no només la venda d’hotels “.

presentacio-visitvalldemossa13

També va intervenir el president del Cercle d’Economia de Mallorca, Andreu Rotger, que va proposar la integració de Valldemossa a la Ruta Cultural Europea dedicada a Ramon Llull, actualment en fase de desenvolupament.

presentacio-visitvalldemossa

La presentació del projecte va anar a càrrec del regidor Jaume Salvà, que va explicar el treball realitzat i que va s’ha traduït en una potent web turística, la renovació de mapes, la millora del punt d’informació, l’oferta de pràctiques remunerades per a estudiants i la conversió de Valldemossa a una “smart city que permeti la màxima interacció entre els visitants, l’oferta comercial i gastronòmica i els agents turístics”. També va presentar el nou vídeo promocional, realitzat per Antoni Mir.

presentacio-visitvalldemossa11

Finalment van intervenir el vicepresident del Govern i conseller de Turisme, Biel Barceló i el president del Consell, Miquel Ensenyat, que van fer explícit el seu suport al projecte i la coincidència amb les polítiques promocionals i turístiques que s’impulsen des d’ambdós governs. L’alcalde Nadal Torres, va tancar l’acte agraint el treball realitzat i demanant el “màxim suport” de les institucions governamentals.

Add a comment

*Please complete all fields correctly