Wifi Free
Watch video
Reserves
MICHAEL DOUGLAS

MICHAEL DOUGLAS

Michael Douglas és un actor i productor estatunidenc, guanyador de dos premis Oscar (un d’ells per producción) i tres Globus d’Or. Qui no coneix Michael Douglas? Va néixer a New Brunswick, Nova Jersey, fou el primer fill de l’actriu Diana Hill i de l’actor Kirk Douglas.

michaeldouglasvalldemossa

Douglas rebé el seu primer Oscar com a productor amb la pel·lícula  One Flew Over the Cuckoo’s Nest, coneguda aquí com Algú va volar sobre el niu cucut. El seu primer Oscar interpretatiu el va guanyar pel paper protagonista de Wall Street (1987). Més tard, la seva actuació a Atracció fatal (1988) el consagrà com a estrella. Seguiren dues pel·lícules més d’èxit, en un paper similar: Instint Bàsic i Assetjament (1994). Entre els seus darrers treballs s’han de citar Traffic (2000) de Steven Sodebergh, la comèdia Last Vegas (2013) i Behind the Candelabra (2013).

villa-cortina-3

El 1989, Michael i la seva anterior esposa Diandra compraren una casa al municipi de Valldemossa, l’Estaca, l’antiga possessió de l’Arxiduc Lluís Salvador d’Àustria, i una de les més belles de l’illa.

Micheal-Douglas_Personal_1

Douglas és un gran coneixedor i amant de l’illa, i en especial de Valldemossa; sempre s’ha involucrat amb la vida de poble, ganyant-se el simpàtic malnom de “Miquel de s’Estaca”.