Wifi Free
Watch video
Reserves
Com arribar-hi

Com arribar-hi

Valldemossa es troba a aproximadament 20 quilòmetres de Palma. Podem arribar en transport públic mitjançant la xarxa del Consorci de Transports de Mallorca. Des de l’estació d’autobusos part el 210 cap al Port de Sóller amb parada a Valldemossa. Tant al port com a l’aeroport, hi ha parades de taxi i podem agafar un per anar directament a Valldemossa o per combinar-lo amb qualsevol altra ruta. Si anam amb cotxe només podrem fer-ho per la carretera Ma-1130 que és la de Valldemossa-Palma o bé per la C-710 que és la que travessa tota la serra de Tramuntana i que va des d’Andratx fins a Pollença.

 

Des de l’aeroport

Si ens hem desplaçat a l’illa utilitzant l’avió, haurem de prendre l’autovia Palma-aeroport (Ma-19). Si hem llogat un cotxe, un cop arribem a la ciutat de Palma que es troba a 8 km, hem d’agafar l’autovia de circumval·lació en direcció Andratx. Un cop en aquesta autovia recorrerem uns 4,5 km i prendrem la sortida de Valldemossa. En aquesta carretera, la Ma-1130, a uns 20 km trobarem el poble.

 

Des de l’estació intermodal

La línia regular és la L210 i els autobusos surten aproximadament cada hora. Aquesta línia la podem agafar també per tornar a Palma. Si volem anar a Valldemossa des d’altres punts de l’illa, hi ha tres línies més però aquestes NO passen per Palma i cal tenir-ho en compte si esperem a la parada de Valldemossa per tornar, són la línia 451 que surt de la zona de Cala Millor, la línia 452 que surt des de Cala Ratjada i la 453 que parteix des de Cala d’Or. Aquestes tres línies paren a Valldemossa, arriben fins al Port de Sóller i fan el mateix trajecte de tornada.

 

Des del port

Per a un desplaçament des del port de Palma, haurem de fer un trajecte semblant. Si anem amb cotxe, buscarem l’autovia de circumval·lació i d’aquí, la carretera Ma-1130. En transport públic, al port hi ha una estació de bus de línia i n’agafarem un a la Plaça d’Espanya i d’aquí a l’estació d’autobusos de l’estació intermodal.

Per a més informació pots contactar amb l’oficina d’informació turística de Valldemossa.